Τρόποι πληρωμής

Πληρώστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με έναν απο τους παρακάτω τρόπους

  • Αντικαταβολή

Με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας εξοφλείτε το ποσό. Η Αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.

  • Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας με τον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Εθνική: 15749857379  -  IBAN: GR7601101570000015749857379

Πειραιώς: 6606-107267-368 - IBAN: GR5101716060006606107267368

Σημειώστε στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας και στείλτε μας το αντίγραφο κατάθεσης με email στο : info@sportsfood.gr και η παραγγελία σας θα σταλεί άμεσα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

  • Πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με Visa και Mastercard. Σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank σας προσφέρουμε ασφαλείς συναλλαγές.

  • Paypal - Ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Τι είναι το Paypal

Το Paypal είναι η πλέον διαδεδομένη online υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών, η οποία χρησιμοποιείται για ασφαλείς συναλλαγές στο Internet και αναλαμβάνει να πληρώσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα για λογαριασμό σας, χωρίς να απαιτείται η συνεχής παρέμβαση σας σε κάθε βήμα.

Τρόπος λειτουργίας Paypal

Το Paypal λειτουργεί σαν ένας ενδιάμεσος λογαριασμός σας για τα ηλεκτρονικά καταστήματα και υπηρεσίες με τα οποία συναλλάσσεστε. Ο λογαριασμός Paypal που δημιουργείται κατά την εγγραφή σας σε αυτό, τροφοδοτείται από εσάς με το χρηματικό ποσό που επιθυμείτε και μόνο όταν εσείς το αποφασίσετε, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, καθώς επίσης και τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Η χρήση του Paypal σε κάποια πληρωμή ή συναλλαγή απαιτεί από τον χρήστη μόνο την εισαγωγή των στοιχείων που δηλώθηκαν κατά την εγγραφή, δηλ. το email σας & τον κωδικό του Paypal. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της συναλλαγής χωρίς την δημοσιοποίηση κανενός στοιχείου σας (ονόματος, πιστωτικής κάρτας, κλπ.), ακριβώς σαν να πληρώνει το Paypal για εσάς!